Mourinho: Hoćemo li odustati sad ili se boriti? Naravno da ćemo se boriti

Nakon povrede Sona

Mourinho: Hoćemo li odustati sad ili se boriti? Naravno da ćemo se boriti

E. Čaušević

Tottenham sutra igra na svom terenu protiv Leipziga prvi meč osmine finala Lige prvaka.

Pred sutrašnji meč Jose Mourinho je saznao loše vijesti jer neće moći računati na svog ponajboljeg igrača Son Heung-Mina. Naime, Son je povrijedio desnu ruku i morat će na operaciju zbog čega će van terena biti oko mjesec dana.

Ovo su veoma loše vijesti za Tottenham s obzirom da je Son bio u sjajnoj formi. Sigurno je da će Mourinhov tim biti oslabljen sutra, ali i pored toga su favoriti protiv Leipziga.

Mourinho je za zvaničnu stranicu Tottenhama izjavio da ga je povreda Sona baš zatekla u nezgodnom trenutku, ali je poručio da njegov tim neće odustati.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

"Srca su nam slomljena, ali ćemo se oporaviti. Hoćemo li odustati sad ili se boriti? Naravno da ćemo se boriti", rekao je Mourinho.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi