Crouch odlučio djetetu ime dati po Liverpoolovom igraču, supruga se protivi tome

Oduševio navijače

Crouch odlučio djetetu ime dati po Liverpoolovom igraču, supruga se protivi tome

E. Škorić

Bivši napadač Liverpoola Peter Crouch ovim potezom ponovo oduševio sve navijače Redsa.

Crouch i njegova supruga Abby Clancy dobili su danas četvrto dijete, a 38-godišnji "kralj Twittera" je odlučio da će sinčiču ime dati po napadaču koji je postigao važne golove za Liverpool u Ligi prvaka ove sezone.

"Naš prekrasni dječak je rođen u ponedjeljak 3. juna. Majka i beba Divock Samrat Crouch su sada dobro", napisao je napadač.

Dakle, nekadašnji reprezentativac Engleske želio je odati priznanje Divocku Origiju, koji je zabio važan gol protiv Barcelone u polufinalu, ali i protiv Tottenhama u finalu Lige prvaka.

I kada su navijači već bili uvjereni da će se sin zvati Divock Samrat, ubrzo je stigao 'demant'.

"Naš dječak je lijep, ali ime tek treba odrediti. Nažalost supruga Abs ne želi da se zove Divock Samrat".

Potražite više informacija na temu Premier league:

Na kraju će Crouch i njegova supruga pronaći neko drugo ime za bebu, a navijači Liverpoola nastavit će da poštuju ovog simpatičnog napadača koji danas igra za Burnley, a za Liverpool je igrao od 2005. do 2008. godine i sa Redsiam je osvojio FA kup, Community Shield, te je igrao finale Lige prvaka u sezoni 2006/07.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Alpasinacxx
Ja rekoh da mu ime Muhamed... Kad ono ovaj prevara od igrača :)
3 0
Ibro
Sadio Samrat
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi