Crouch: Pričaću jednom unucima da sam dvije minute boravio na terenu zajedno s Messijem

Legendarni napadač oduševljava izjavama

Crouch: Pričaću jednom unucima da sam dvije minute boravio na terenu zajedno s Messijem

E. Škorić

Legendarni napadač Peter Crouch je privlači veliku pozornost svojim izjavama.

Crouch je promijenio mnoge klubove u Engleskoj, ali 201 cm visoki napadač je najveći trag ostavio u dresu Liverpoola i Stoke Cityja. Ukupno je u profesionalnoj karijeri zabio 205 pogodaka, no "dominira" izjavama izvan terena.

Nedavno je izjavom o VAR-u nasmijao mnoge fanove.

"Da igram u eri VAR-a moje duge ruke bi bile u ofsajdu kod barem 50 golova", napisao je Crouch.

Sada je govorio o Lionelu Messiju i pohvalio se kako će jednog dana moći da unucima govori kako je igrao zajedno na terenu s Argentincem. Prokomentarisao je to u svom stilu.

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Doći će trenutak kada budem mogao reći svojim unucima da sam dijelio teren s Messijem. Trajalo je samo dvije minute - 60 sekundi kod kuće i u gostima, u nokaut fazi Lige prvaka 2017. godine. Ali nema veze, evidentisano je. "Reći ću im to više puta jer je najveći nogometaš svih vremena", izjavio je Crouch

Na kraju je poručio kako je Messi "nogometaš kojeg želite barem jednom u životu da vidite".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi