8

Komentari (8)

Kompletan Milan osim Donarume igrao sa drugom rezervnom postavom, pa se Zvezda mucila sa takvim Milanom.
AmarSahi
Sigurno bolje od naše želje i sarajeva, koji se ne mogu ni kvalficirati. Aj ne melji, Zvezda odlično odigrala, samo vas ratovi iz srednjeg vijeka tu peru.
Jupp
Nemam nikakve pretjerane simpatije prema Zvezdi, ali je sigurno igralo 5 standardnih igrača u Milanu, ovo ostalo igra u rotacijama, dakle nije baš tačno to što tvrdiš, a i da jeste pa treba biti realan gdje je Zvezda, a gdje Milan, jačina lige, psihološki momenat i ostale stvari. Zvezdi svaka čast, oni i Dinamo Zagreb trebaju biti uzor našim uspavanim klubovima.
tbra
Ovaj indijanac fuli prazan gol pa minutu poslije dobi crveni
BordoBijeli
Svaka cast Zvezdi!Ljudi su veceras razvalili Milan u svakom segmentu ali jbg....Sudija treba da se srami,2 utakmice 2 penala (1 nepostojeci)2 crvena 1 pnisten gol 1 auto gol.Nije pustio korner a vrijeme ni isteklo nije.Zvezdi jos jednom svaka cast,pokazali su zube i zasluzili prolaz.A ovaj Milan je ogroman kur ac od ekipe
BordoBijeli
Takodjer Pankov i Srnic ogromni amateri od igraca koji ne bi mogli u nasoj federalnoj igrati,posebno Pankov.Svi ostali su bili odlicni a posebne pohvale za Ivanica i Borjana
19zfc21
Zvezda je maestralno odigrala danas
BordoBijeli
@Manager Sta ti je smijesno ljubomorna i napacena duso?Tvoj klub bi od Milana u 2 tekme primio 15 golova
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.