Situacija zbog koje navijači Crvene zvezde neće spavati danima i noćima

Na kraju ispali od Milana

Situacija zbog koje navijači Crvene zvezde neće spavati danima i noćima

A. Čaušević

Užasni Milan je nekako uspio izbaciti Crvenu zvezdu i osigurati plasman u osminu finala Europa lige.

Crveno-beli su i u Milanu baš kao u Beogradu pokazali zube favorizovanim Rossonerima te da su prošli dalje uopšte ne bilo iznenađenje.

Na San Siru je meč okončan rezultatom 1:1, ali sve je moglo biti drugačije za srbijanskog prvaka da se u 68. minuti nije "ukazao" Gigi Donnarumma.

Poslije jednog prekida El radou Ben je nekako uspio šutirati, lopta je išla u mrežu, ali je Donnaruma to očistio sa gol linije.

Potražite više informacija na temu Liga Evrope:

Podsjećanja radi u Beogradu je bilo 2:2 pa je Milan prošao dalje zahvaljujući golu u gostima.

Top Komentari

BordoBijeli
Svaka cast Zvezdi!Ljudi su veceras razvalili Milan u svakom segmentu ali jbg....Sudija treba da se srami,2 utakmice 2 penala (1 nepostojeci)2 crvena 1 pnisten gol 1 auto gol.Nije pustio korner a vrijeme ni isteklo nije.Zvezdi jos jednom svaka cast,pokazali su zube i zasluzili prolaz.A ovaj Milan je ogroman kur ac od ekipe
13 6
Kompletan Milan osim Donarume igrao sa drugom rezervnom postavom, pa se Zvezda mucila sa takvim Milanom.
1 5

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi