Crvena zvezda nastavila pobjedonosni niz, pala i Jagodina

Jelen Super liga Srbije

Crvena zvezda nastavila pobjedonosni niz, pala i Jagodina

Dobru formu na početku proljetnog dijela sezone u Jelen Super ligi Crvena zvezda je potvrdila i današnjom pobjedom nad Jagodinom u gostima.

Tim sa Marakane trijumfovao je rezultatom 2:0, a pogotke su postigli Mrđa na samom početku i Milijaš u finišu prvog poluvremena. Dario Damjanović u poraženom timu nije ulazio u igru. Crvena zvezda je i dalje lider na tabeli sa 38 bodova.

Ulogu favorita na domaćem je terenu potvrdio tim Vojvodine pobjedom nad Voždovcem rezultatom 2:0. Strijelac oba pogotka bio je Veselinović.

Dobru igru iz prošlog kola uprskao je Novi Pazar minimalnim porazom na gostovanju kod Rada, dok su bodove podijelili Javor i Donji Srem (0:0) odnosno OFK Beograd i Spartak Subotica (1:1).

Potražite više informacija na temu Super liga Srbije:

Tri pogotka sjajnog Trujića nisu bila dovoljna napretku da ostvari domaći trijumf nad Radničkim. Na kraju je završilo 3:3.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.