Crvena zvezda ne prestaje provocirati Partizan: Iskorištena je scena iz kultne Žikine dinastije!

Na TikToku

Crvena zvezda ne prestaje provocirati Partizan: Iskorištena je scena iz kultne Žikine dinastije!

Eldar Ganibegović

Crvena zvezda savladala je Partian i plasirala se u finale Kupa Srbije. Provokacije ne prestaju, a sada stiže nova u kojoj je Crvena zvezda iskoristila scenu iz kultne Žikine dinastije.

U četiri dana Crvena Zvezda je dva puta slavila protiv Partizana. Prvo s 3:2 u ligi, a onda u polufinalu Kupa 2:0.

S dva brza gola riješen je meč prije dva dana. Prvo je autogol u 29. minuti postigao Filipović, da bi minut kasnije pogodio Filipović.

Jedan od najboljih poteza utakmice, viđen je kod prvog gola, kada je Hwang zalomio Kalulua, koji je klizećim startom izašao s terena.

Povodom toga šampion Srbije je na svom TikTok profilu podijelio scenu iz kultnog filma "Žikina dinastija".

Uz male dorade, perfektna provokacija za Partizan. Pogledajte i sami o čemu se radi.

Oglasi

@crvenazvezdafk

😂

♬ original sound - FK Crvena zvezda

Inače, nije ovo prva provokacija Zvezde na TikToku. Ljuti rival se Partizanu još jednom nasmijao u lice.

Što se samog Kupa Srbije tiče, Crvena zvezda će za trofej igrati protiv Vojvodine. Tim iz Novog Sada u Kragujevcu je s 1:0 bio bolji od Dudićevog Radničkog.

Liga je također gotova stvar. Nakon 31. kola Zvezda je prva s 80 bodova, 10 više od drugog Partizana i crveno-bijeli će, vrlo moguće, osvojiti duplu krunu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti