U Beogradu opšte nezadovoljstvo - "Ovo nam se već drugi put dešava", "Trebali smo pobijediti"

Izjave nakon utakmice

U Beogradu opšte nezadovoljstvo - "Ovo nam se već drugi put dešava", "Trebali smo pobijediti"

E. Ganibegović

Sudeći po reakcijama aktera utakmice Crvena zvezda - Young Boys, u Beogradu nisu zadovoljni ostvarenim remijem (2:2), bez obzira na to što je prvak Srbije stigao rezultat.

U okviru 2. kola Lige prvaka Crvena zvezda je večeras ugostila Young Boys. Želja prvaka Srbije bila je pobjeda, no na kraju su se morali zadovoljiti bodom, bilo je 2:2.

Povela je Zvezda preko Ndiayea u 35. minuti, a u nadoknadi prvog dijela Bukariju je poništen gol zbog ofsajda.

Švicarci preko Ugrinica dolaze do izjednačenja u 48. minuti. Potpuno preokret 13 minuta kasnije donio je Itten.

Oglasi

Do boda Crvena zvezda dolazi u 88. minuti preko Bukarija, no izjave nakon utakmice govore da u klubu nisu zadovoljni.

"Kad se ne pobijedi utakmcica koju je trebalo da pobijedimo, onda nisam zadovoljan. Ovo je fudbal i nekad vam treba i malo sreće da napravite razliku. Imali smo dobre prilike, posebno pred kraj meča. Tada smo imali dobar momentum. Publika nas je nosila u teškim trenucima i hvala im zbog podrške", rekao je trener Barak Bahar.

Strijelac gola Osman Bukari je sretan zbog gola. Izabran je i za igrača utakmice:

"Osjećam se sjajno sada i hvala mojim saigračiam i mojim trenerima, dao sam sve od sebe, željeli smo pobedu, sretan sam zbog ovog i ovo mi je prvi put da sam izrabran za igrača utakmice u Ligi prvaka. Šteta što nismo pobijedili."

Austrijski stoper balkanskog porijekla, Aleksandar Dragović, također nije zadovoljan. Kako bi i bio?

"Mora poslije utakmice da se analizira gdje smo griješili, zašto smo primili gol odmah poslije izlaska na teren u drugom poluvremenu. Drugi put nam se to već desilo i moramo da izvučemo pouke", istakao je.

Jasno, mislio je na prethodni meč protiv Manchester Cityja kada su Građani golom Alvareza stigli do izjednačenja odmah na startu drugog dijela meča.

Sada za Crvenu zvezdu slijedi meč protiv RB Leipziga i biti će vrlo težak posao da se tu ostvari prvi trijumf u Ligi prvaka ove sezone.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi