Crvena zvezda zakazala, odluka pada u revanšu

Kvalifikacije za Ligu prvaka

Crvena zvezda zakazala, odluka pada u revanšu

E. Škorić

U okviru 3. pretkola Lige prvaka Crvena zvezda bila je domaćin Sherifu iz Moldavije.

Zvezda je bila veliki favorit, ali je odigrala "samo" 1:1 sa gostima iz Moldavije.

Šok za domaće u 33. minuti, kada je Castaneda iskoristio veliki kiks Borjana i pogodio za 1:0.

Međutim, u samoj završnici prvog dijela Diony pogađ za izjednačenje.

Zvezda je krenula u nastavku po pobjedu, ali planove joj remeti crveni karton Kange u 58. minuti. I sa igračem manje je domaćin napadao, ali ne uspijeva doći do gola.

Zvezda će za sedam dana gostovati u Moldaviji i pokušat će ipak doći do play-offa i potencijalnih okršaja sa Dinamom iz Zagreba.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

U drugom meču od 21 sat Olympiakos je odigrao 1:1 s Ludogorecom.

U svakom slučaju čeka nas puno uzbuđenja naredne sedmice, kada su na programu revanši.

Top Komentari

rabodimis
Gorih navijaca i odvratnijih klubova od zvijezde i partizana nema na dunjaluku.. Najgori moguci primjer u svijetu sporta.. Od fasista sa komunistickim obiljezjima do fasiranja drugova sa tribina.. Nevjerovatne stvari, nevidjene u svijetu sporta..
16 0
johny22
Ovaj portal je nekad bio isključivo za ljubitelje sporta a sad kako vidim sve je samo to sto je bio nije.Nije ljubav prema klubu ako stavis krst ili polumjesec a bgm kakve veze imaju draža,alija,franjo,ante,ratko ili bilo koji nebitan lik sa sportom u 21 vijeku.Stvarno ste bezveze!Sramite se svi koji ovako ispoljavate svoje skrivene ratohuskačke strasti!Ni mene ni vas nece biti a zivjet ce i Zvezda i Dinamo i Sarajevo .....isto kao sto zive i bez pomenutih gore nebitnih likova koji su nam ukrali 5 god zivota.LP
10 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi