Crveni đavoli predstavili novo pojačanje
Foto: Manchester United

Diogo Dalot potpisao za United

Crveni đavoli predstavili novo pojačanje · Zvanično

Nakon što je jučer sjajni Brazilac Fred ozvaničio svoj transfer iz Shakhtara u Manchester United, danas je Old Trafford postao dom još jednom novom fudbaleru.

Riječ je o Diogu Dalotu super talentovanom 19-godišnjem beku koji je danas i zvanično postao novi fudbaler Manchester Uniteda nakon što je jučer obavio ljekarske preglede u klubu sa Old Trafforda.

Mladi Dalot je danas potpisao petogodišnji ugovor sa Manchester Unitedom, a pretpostavlja se da su čelnici Crvenih đavola za njegove usluge Portu isplatili oko 22 miliona eura odštete.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Inače, pomenuti defanzivac koji "operiše" po desnoj strani terena je u protekloj sezoni portugalskog šampionata upisao 20 nastupa za Porto, te je postigao 2 gola i dodao tri asistencije. Podsjetimo, Porto je uspio doći do titule prvaka Portugala za sezonu 2017/2018.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi