Crveni đavoli zbog teške povrede vratili golmana s posudbe

Povrijedio se mladi golman Joel Pereira

Crveni đavoli zbog teške povrede vratili golmana s posudbe

Midhat Šljivak

Manchester United bio je primoran vratiti golmana Deana Hendersona s posudbe iz Grimsby Towna.

Na ovaj potez se Jose Mourinho odlučio nakon što je treći golman tima, mladi Joel Pereira, doživio tešku povredu na treningu tima.

Navodno se radi o izuzetno teškoj povredi. Nije bilo druge opcije za menadžera Crvenih đavola, koji je odlučio da na njegovu poziciju s posudbe iz Grimsbyja vrati Deana Hendersona.

Portugalac Pereira nedavno je počeo trenirati s prvim timom. Planiran je kao treći golman tima iza Davida de Gee i Sergija Romera, a šansu bi na golu vjerovatno dočekao do kraja sezone s obzirom na to da će Romero napustiti klub na kraju sezone.

Ipak, na službeni debi za tim s Old Trafforda će još sačekati, jer je povreda koju je zadobio izuzetno teška.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Ovaj 20-godišnji čuvar mreže član je Uniteda od 2015. godine. Stigao je iz švicarskog Xamaxa, a igrao je na posudbama u Rochdaleu i Belenensesu.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi