Crveni karton Štilića u porazu Kartaptyja

Isključen u posljednjim trenucima meča

Crveni karton Štilića u porazu Kartaptyja

A. Haznadarević

Bh. internacionalac Semir Štilić, pretrpio je poraz za svojim Karpatyjem na gostovanju kod Metalist Kharkiva rezultatom 2:1.

Već nakon odigranog prvog poluvremena domaći su imali minimalno vodstvo, a zalužan za to bio je Cristaldo, koji je pogodio mrežu gostiju u 40 minutu susreta.

 

U nastavku domaći su ponovo bolje stajali na terenu, a danas raspoloženi Cristaldo je potvrdio vodstvo Metalista u 54. minutu.

Potražite više informacija na temu Ekstraklasa:

 

Odgovor gostiju stigao je tek u 69. minutu susreta preko Kopolovetsa. Do kraja se rezultat nije mijenjao, a ono što posebno treba istaći je to da naš povremeni reprezentativac nije dočekao posljednji sudijski zvižduk na terenu, budući da je isključen u posljednjim trenucima susreta, zaradivši direktni crveni karton u trećoj minuti nadoknade.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti