Olić i zvanično na klupi CSKA, šta će odlučiti Rahimić?

Napušta selekciju Hrvatske

Olić i zvanično na klupi CSKA, šta će odlučiti Rahimić?

S. Mlaćo
Ivica Olić napušta klupu reprezentacije Hrvatske gdje je bio pomoćnik Zlatku Daliću i preuzima CSKA-a.

Sve je potvrđeno, a Olić je danas i zvanično predstavljen.

“Olić je poznat u Rusiji po igrama za crveno-plave, od 2003. do 2006. odigrao je 116 utakmica za CSKA i zabio 44 gola. Kao igrač osvojio je tri naslova prvaka, dva puta ruski Kup, dvaput Superkup i jednom Kup Uefe. Želimo mu sreću kao treneru. Dobrodošao kući!”, stoji u službenoj objavi kluba.

Olić je bez puno trenerskog iskustva, radio je samo kao pomoćnik Daliću, te će mu to predstavljati problem.

Nije poznato ko će biti njegovi pomoćnici, a već par dana se špekuliše da će to biti nekadašnji bh. reprezentativac, danas pomoćnik u reprezentaciji BiH Elvir Rahimić.

Rahimić je trenutno sa selekcijom BiH u Finskoj gdje nas sutra od 20:45 čeka duel kvalifikacija za SP.

Top Komentari

Zgembo1990
Eto Rahimić fol dugo u CSKA, radi ovo ono, a sada Olića uzeli za glavnog šefa iako ima iskustvo samo kao pomoćnik. Ali za razliku od Rahimića, on je i radio kao pomoćnik a nije bio samo promatrač sa klupe.
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi