CSKA 'izvlači iz naftalina' novo pojačanje

Hoće li Adriano oživjeti karijeru?

CSKA 'izvlači iz naftalina' novo pojačanje

Vjerovatno su mnogi već zaboravili na fudbalera koji je u sezoni 2014/2015. postigao devet golova u grupnoj fazi Lige prvaka i tako izjednačio rekord Cristiana Ronalda.

Ne tako davno, Luiz Adriano je bio jedan od najefikasnijih napadača u Evropi a sa Šahtarom je 'gazio' u Ukrajini, ali i u Evropi. Nakon završetka pomenute sezone uslijedio je transfer u Milan, što je bio početak njegovog kraja.

Brazilac se na San Siru nikada nije uspio nametnuti, a ove sezone je odigrao ukupno 84 minute na pet utakmica i sve su prilike da će ga se Milan brzo riješiti.

Kako pišu italijanski mediji, Luiz Adriano se nalazi na meti CSKA iz Moskve, koji bi Brazilcu mogao biti dobra prilika da oživi svoju karijeru.

Problem za Milan, ali i potencijalna nevolja za CSKA, je taj što Luiz Adriano zarađuje čak 3 miliona eura po sezoni i pitanje je koliko mu Moskovljani mogu ponuditi. 

Osim CSKA, interes za Adriana su pokazali i neki klubovi iz Kine, ali ih je napadač do sada odbijao.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti