Neočekivana sudbina za Olića u Rusiji

Brzo završena epizoda

Neočekivana sudbina za Olića u Rusiji

S. Mlaćo
Nekadadašnji hrvatski reprezentativac Ivica Olić nakon samo dva mjeseca napustio je klupu CSKA Moskve.

CSKA je sezonu završio na šestom mjestu, nije izborio Evropu i saradnja je prekinuta.

Potvrdio je to za zvaničnu stranicu kluba.

"Iskoristio bih priliku da vas informiram o raskidu ugovora s CSKA-om. Danas sam stigao u Moskvu i imao sastanak s upravom kluba. Nakon razgovora klub je odlučio raskinuti našu suradnju. Glavni je razlog različita vizija rada i budućnosti prve momčadi. Žao mi je zbog ovakvog ishoda jer sam se pripremao i s velikim entuzijazmom iščekivao novu sezonu. Iskoristio bih ovu priliku da zahvalim klubu i navijačima zbog odličnog iskustva i ugodna dva mjeseca koja sam proveo u klubu. Svima u CSKA-u i cijeloj armiji navijača želim zdravlje, sreću i uspjeh u budućnosti", izjavio je Olić.

Olić je klub preuzeo na petoj poziciji sa istim brojem bodova kao trećeplasirana momčad, no stvari su se do kraja sezone promijenile.

Trenutno je trener u stručnom štabu reprezentacije Hrvatske.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi