Cuadrado: Sretan sam zbog pobjede
EPA

Poslije slavlja u Pireju

Cuadrado: Sretan sam zbog pobjede

E. Ganibegović

Nogometaši Juventusa su u posljednjem kolu Lige prvaka savladali Olympiakos na gostovanju s 0:2, te tako osigurali nastup u narednoj rundi ovog takmičenja.

Prvi pogodak za Staru damu postigao je Cuadrado, dok je strijelac drugog gola bio Federico Bernardeschi.

Nakon utakmice se oglasio Kolumbijac, koji je bio presretan zbog uspjeha svoje momčadi.

"Sretan sam, jer je bilo važno pobijediti večeras. Naš glavni cilj je bio prolazak u top 16, sada možemo okrenuti stranicu i posvetiti se sljedećoj utakmici protiv Intera", rekeao je Cuadrado za Mediaest Premium.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

"Znali smo da će biti teška utakmica, kao i uvijek u Evropi. Moramo se usredotočiti na poboljšanje. Dobro je četiri utakmice zaredom ne primiti gol i to smo zaradili napornim radom na našoj defanzivi", dodao je kolumbijski internacionalac.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi