Juventus se pomirio s velikim gubitkom

Sandro najavio odlazak

Juventus se pomirio s velikim gubitkom

E. Škorić

Juve nema običaj da igrače drži u klubu protiv njihove volje, pa će vjerovatno još jednom prvotimcu izaći u susret.

Brazilski defanzivac Alex Sandro je donio odluku da napusti Juventus.

Sandro se još ljetos spominjao kao pojačanje Chelseaja, a sve je izvjesnije da će ubrzo napustiti Torino. Nije se naigrao u dosadašnjem dijelu sezone i navodno je odlučio da mijenja sredinu.

Iako direktor Juventusa Beppe Marotta tvrdi da je igrač sretan u Torinu, mediji pišu da je čak zatražio transfer, a da će ga Juve pustiti ukoliko neki klub ponudi najmaje 55 miliona eura.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Chelsea je i dalje zainteresovan za Sandra i pokušat će ga dovesti već u januaru, mada se smatra da će još nekolicina evropskih velikana krenuti u borbu za njegov potpis, kada je već odlučio da iskusi nešto novo u karijeri.

Sandro je od 2011. godine upisao 10 nastupa za reprezentaciju Brazila, a prije Juventusa, za koji je postigao šest golova, igrao je za Porto.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi