Čudesna nagrada za igrače Reala ako osvoje Ligu prvaka
Foto: EPA

Dobiće 80 miliona eura nagrade

Čudesna nagrada za igrače Reala ako osvoje Ligu prvaka

Midhat Šljivak

Veliko finale Lige prvaka polako se bliži.

Ostala su još samo dva dana do spektakla u Cardiffu, gdje će se za titulu najboljeg tima Evrope boriti Real Madrid i Juventus.

Kraljevi iz Madrida imaće šansu da postanu prvi tim koji je odbranio trofej otkako se najelitnije evropsko takmičenje igra pod ovim imenom, a igrači ovog tima će imati poseban motiv da se potrude protiv Stare dame.

Rukovodstvo španskog velikana odlučilo je igrače stimulisati nevjerovatnim novčanim nagradama, pa će, ako osvoje Ligu prvaka uz prvenstvo Španije koje su već osvojili, igrači ovog tima inkasirati po milion i po eura bonusa.

To je dogovor kojeg su fudbaleri Reala postigli s predsjednikom kluba Florentinom Perezom, a ako uspiju da pobjede tim iz Torina, Real će na bonuse ukupno da izdvoji ogromnih 80 miliona eura.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Iako su gotovo svi igrači kraljevskog kluba u debelom plusu na bankovnim računima, sigurno da poneki milion više neće škoditi i nagrade im mogu iz džepa izbiti jedino fudbaleri Juventusa.

Veliko finale Lige prvaka igra se u subotu od 20:45.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi