"Higuain nema potrebu da se sveti Realu"

Tako kaže njegov brat

"Higuain nema potrebu da se sveti Realu"

Ostalo je još samo nekoliko dana do velikog finala Lige šampiona.

U Cardiffu će se u subotu navečer sastati dvije najbolje ekipe iz ove sezone, Juventus i Real Madrid. Madriđani će braniti titulu prvaka Evrope koju su osvojili prošle godine nakon pobjede protiv Atletico Madrida u velikom finalu, a bit će ovo prilika za napadača Stare dame Gonzala Higuaina da zaigra protiv svog bivšeg kluba.

Higuain je bio član Reala čak sedam godina i sigurno je proveo veoma lijepe dane na Bernabeu, a tako tvrdi i njegov brat, Nicolas.

"Higuain nema potrebu da se sveti Real Madridu. On je tamo proveo sedam prelijepih godina. Otišao je iz Madrida jer se svake sedmice odlučivalo da li će Benzema ili on početi meč i to nije bilo u redu. U svakom slučaju, ako moj brat postigne gol protiv njih i bude slavio, to neće biti zbog nedostatka poštovanja", rekao je Nicolas. 

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Podsjetimo, Higuain je igrao u Realu od januara 2007. do ljeta 2013. godine kada je prešao u Napoli za 39 miliona eura. Postigao je 112 golova na 264 meča za Los Blancose.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti