"Čudi se što pušim cigarete, a on sjedi na biciklu sedam sati dok ja trčim sat i po"

Nainggolan u svom stilu

"Čudi se što pušim cigarete, a on sjedi na biciklu sedam sati dok ja trčim sat i po"

E. Čaušević

Cagliari je u dosadašnjem dijelu sezone najprijatnije iznenađenje u Seriji A jer se nalazi na četvrtoj poziciji sa 25 osvojenih bodova.

Klub sa Sardinije je oduševio sve svojim igrama u dosadašnjem dijelu sezone jer niko nije očekivao da će biti u samom vrhu tabele. Cagliari je ljetos doveo nekoliko velikih pojačanja, a među njima je i Radja Nainggolan.

Belgijanac je stigao u klub iz Intera na posudbu do kraja sezone jer za njega nije bilo mjesta u ekipi s Meazze. Nainggolan pruža odlične partije u dresu Cagliarija, te je poručio da mu je cilj da pokaže čelnicima Intera da su pogriješili što su ga prekrižili.

"Svi su me otpisali i želim im pokazati da su napravili veliku grešku. Za mene je lična pobjeda što igram dobro, ali najbitnije je da i klub pruža odlične rezultate. Uvijek dajem maksimum na terenu jer zaista ne znam drugačije", rekao je Nainggolan.

Nainggolana su mnogi kritikovali zbog načina života jer ne krije da voli piti alkohol, te konzumirati cigarete. Belgijanac je poručio da živi onako kako on želi, ali da to uopšte ne smeta da na terenu uvijek bude na nivou.

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Uvijek ću biti takav jer kada vam jednom zalijepe tu etiketu na leđa onda se toga ne možete riješiti. Negdje sam čitao da biciklista Sven Nys nije mogao vjerovati kada je čuo da pušim. Pa, ne znam kako biciklista može komentarisati fudbalera? On sedam sati sjedi na biciklu, a ja trčim sat i po. To nije isto i ne biste vjerovali koliko igrača puši cigarete", dodao je Nainggolan i nastavio.

"Sjećam se jednom u reprezentaciji kada sam izašao s saigračima. Bilo nas je sedam ili osam koji su pušili cigarete, a na raku sam samo ja platio ceh jer me više Martinez nije zvao. Rekao sam što sam imao i tu je kraj, ne mislim se vraćati i ako dođe novi selektor".

Top Komentari

makelele
Steta sto nema vise ovakvih nogometasa koji kazu ono sto misle i koji ne glume nikakvo savrsenstvo.
6 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi