Čudna izjava Dybale nakon sinoćnje pobjede

Argentinac nije zadovoljan

Čudna izjava Dybale nakon sinoćnje pobjede

Fudbaleri Juventusa sinoć su na domaćem terenu ostvarili veoma uvjerljivu pobjedu protiv ekipe Palerma i to rezultatom 4:1.

Strijelac dva gola za pobjedničku ekipu bio je Argentinac Paulo Dybala koji, vjerovali ili ne, nije bio zadovoljan igrom svoje ekipe nakon meča.

"Napravili smo jedan veliki korak naprijed u ligi, ali nismo igrali dobro. Tokom prvog poluvremena imali smo mnogo pogrešnih pasova, ne smijemo dopuštati da nam se to dešava. Protiv Porta morat ćemo da promijenimo naš pristup i mentalitet. Neće biti lako igrati tamo i moramo biti potpuno fokusirani. Današnja pobjeda je više nego zaslužena. Igrati u Torinu nije lako za naše protivnike", rekao je Dybala.

Podsjetimo da je sa sinoćnja dva pogotka Dybala sada došao do brojke od pet postignutih golova u Seriji A ove sezone.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi