Čudna izjava Emeryja će samo dodatno naljutiti navijače Arsenala
Da li je trener Arsenala mislio da navijači ne prave dovoljno dobru podršku svojim igračima, te da je to razlog loših partija, ostaje da vidimo.

Ko je kriv za loše partije?

Čudna izjava Emeryja će samo dodatno naljutiti navijače Arsenala

Esmer Oštraković

Nogometaši Arsenala igraju očajnu sezonu, a navijači smatraju da je glavni krivac za to Unai Emery.

Navijači tima iz Londona traže da Emery bude smijenjen, ali to se još uvijek nije desilo.

Navodno su navijači izgubili živce, te će posjeta na utakmici Evropske lige protiv Eintrachta biti mizerna, što bi trebao biti jasan znak Upravi kluba od strane navijača.

Ipak, oko cijele situacije konačno se oglasio i Emery, a može se reći da je čak malo i prozvao navijače.

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Moja želja je da navijači pomognu timu, jer ih trebamo. Naše samopouzdanje zavisi od toga kako se osjećamo na našem terenu sa našim navijačima. Ipak, timovi dolaze na naš teren i plaše nas se sve manje i to moramo promijeniti", rekao je Emery.

Da li je trener Arsenala mislio da navijači ne prave dovoljno dobru podršku svojim igračima, te da je to razlog loših partija, ostaje da vidimo.

Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Pala
Kao i united losa politika uprave losi i rezultati samo sto je arsenalu 3 puta gore jer oni imaju 3 vlasnika !!
2 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi