Čudna izjava Prandellija nakon što je napustio Fiorentinu: Ovaj svijet više nije dobar za mene

Italijan napustio Viole

Čudna izjava Prandellija nakon što je napustio Fiorentinu: Ovaj svijet više nije dobar za mene

E. Škorić

Fiorentina je ostala bez trenera jer je Cesare Prandelli odlučio da se povuče.

Prandelli je Fiorentinu vodio od 2005. do 2010. godine, potom se vratio u jesen prošle godine i sada ponovo napušta Viole, a tvrdi da razlozi nemaju nikakve veze s nogometom.

''U posljednjih nekoliko mjeseci u meni se razvio crni oblak i on je promijenio način na koji gledam stvari. Došao sam kako bih dao 100 posto, ali sad osjećam da to više ne mogu pa odlazim za dobro svih ostalih. Svjestan sam da bi ovo mogao biti kraj moje trenerske karijere. Ne žalim niti namjeravam žaliti. Svijet u kojem sam cijeloga života vjerojatno više nije dobar za mene i ja se u njemu ne vidim. Sigurno sam se i ja promijenio, no svijet se pokreće brže nego što sam mislio da će se pokretati i zato mislim da je stiglo vrijeme da zastanem na trenutak i ponovno pronađem pravoga sebe'', poručio je Prandelli.

Iz Fiorentine su poručili da će u narednim danima pronaći Prandellijevu zamjenu.

Top Komentari

Sajaga
Shvatam te
7 0
nono
Dobar čovjek i trener ! Legenda _ Šteta da odlazi !!
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi