Napadač Fiorentine objavio video kao dokaz: "Sramota je da gol Ibrahimovića nije poništen"

Eysseric ljut

Napadač Fiorentine objavio video kao dokaz: "Sramota je da gol Ibrahimovića nije poništen"

Edmir Škorić

Napadač Fiorentine Valentin Eysseric objavio je videozapis pogotka Zlatana Ibrahimovića protiv Viola, te je rekao da je "sramotno" što isti nije poništen.

Milan je u nedjelju slavio s 3:2 u Firenci, a Ibrahimović je bio strijelac prvog gola, a Eysseric smatra da je Ibra napravio faul nad Pezzellom, zahvaljujući kojem je stekao prednost i na kraju lagano došao do gola.

Talijanski mediji analizirali su Ibrahimovićev gol i priznali da je sumnjiv, iako se konačna sudijsa odluka smatrala "prihvatljivom".

Francuski napadač tada je pojasnio svoj stav u novoj Instagram priči:

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Ko sam ja da ne poštujem momčad poput Milana sa sjajnim igračima. Nisam niko, ali kad igrate za opstanak i dogodi se akcija koja se čini nepravednom, kažem to i objavim", pojasnio je Eysseric.

[instagram]https://www.instagram.com/p/CMsWgIanr0f/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=embed_video_watch_again[/instagram]

Top Komentari

Zoilomas
Tjelo uz tjelo, il uzvrati il ga navuci I provali , nije na njega iso nogom, grub al cist nogomet i uz to sto je samo jedan Ibra.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi