Čudni Lovren pronašao način da sam sebe kažnjava

"To sam jednostavno ja"

Čudni Lovren pronašao način da sam sebe kažnjava

Edmir Škorić

Hrvatskom stoperu često se dešavaju pogreške, ali je pronašao način kako da napreduje.

Lovren je znao koštati Liverpool bodova zbog svojih kikseva, a bivši defanzivac zagrebačkog Dinama ispričao je metode kažnjavanja samog sebe.

Mediji ga razapinju svako malo, pošto se dešava da napravi banalne greške u zadnjoj liniji i odnosi Redsima važne bodove.

"Ja sam svoj najveći kritičar kada napravim grešku. Po par dana ne pričam s ljudima nakon toga i to sam jednostavno ja. To je način da sam sebe kaznim", kazao je Lovren.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Unatoč silnim kritikama, Lovren je istrajan i želi da zadrži status na Anfieldu.

"Ne brine me šta drugi misle. Ono što je važno je ono što trener kaže, on je taj koji se pita i koji upravlja mnome. Ako on ima pozitivan stav o meni, to znači da sam jedan od najboljih defanzivaca u ligi", otkriva Lovren.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi