Čuljak: Neće mi biti problem prilagoditi se

Novo pojačanje Širokog Brijega

Čuljak: Neće mi biti problem prilagoditi se

Najnovije pojačanje NK Široki Brijeg je tridesettrogodišnji defanzivac Tomislav Čuljak.

Plavo-bijeli su se odlaskom Josipa Kvesića suočili s problemom na poziciji lijevog beka, a tu prazninu, barem za narednu sezonu, popunit će Čuljak koji je stigao iz Cibalije.

Izuzimajući epizodu u Vinkovcima, skoro cijelu dosadašnju karijeru Čuljak je proveo u najjačem hrvatskom rangu i očekuje se da će biti pojačanje za Širokobriježane.

"Želim se zahvaliti ljudima iz kluba koji su mi ukazali povjerenje i pozvali me u Široki Brijeg. Znam u kakav klub dolazim i kolika je njegova veličina u bh. nogometu. Nekoliko sam puta u dresu Cibalije igrao protiv Širokog Brijega, a poznajem i neke igrače od ranije, tako mi neće biti problem prilagoditi se novoj sredini", kazao je Čuljak nakon što je stigao na Pecaru, pa dodao:

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Svojim iskustvom i znanjem došao sam pomoći mladoj momčadi u novoj sezoni. Naše ambicije ostaju visoke. Borit ćemo se za sami vrh i satisfakcija je biti dio ove priče", poručio je Čuljak.

U Široki Brijeg prije nekoliko dana stigao je i iskusni Jure Obšivač.

Zaprati NK Široki Brijeg, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Široki Brijeg Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi