Ćulum se sutra priključuje treninzima Slobode

Ipak ostaje na Tušnju?

Ćulum se sutra priključuje treninzima Slobode

Srbijanski internacionalac Milan Ćulum će najvjerovatnije i dalje nositi dres Slobode iz Tuzle.

Ovaj 33-godišnji vezni fudbaler se nije pojavio na Slobodinoj prozivci i njegov ostanak na Tušnju je prethodnih dana bio pod upitnikom, međutim od odlaska sa Tušnja, kako stvari stoje, neće biti ništa.

Ćulum je još prilikom potpisivanja ugovora sa Slobodom postigao dogovor sa čelnicima kluba da može otići ukoliko dobije adekvatnu ponudu, a kako nije dosad uspio da pronađe njemu idealan angažman, odlučio se za ostanak na Tušnju.

Već sutra Ćulum bi se trebao staviti na raspolaganje šefu stručnog štaba Slavku Petroviću i početi pripreme sa Slobodom.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Podsjećamo, Ćulum sa Slobodom ima ugovor do kraja sezone, a u protekloj polusezoni je za crveno-crne odigrao 17 utakmica u svim takmičenjima.

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi