"Čuo sam da Liverpool ozbiljno razmišlja o dovođenju Sancha"
Sancho bi se mogao vratiti u Englesku

Nijemac smatra da Redsi imaju prednost u odnosu na United

"Čuo sam da Liverpool ozbiljno razmišlja o dovođenju Sancha"

S. Pašalić

Liverpool bi se mogao uključiti u borbu za Jadona Sancha, tvrdi bivši igrač ovog kluba Dietmar Hamann.

Mladi Englez je 2017. godine stigao iz Manchester Cityja u Borussiju Dortmund, a prošle sezone je "eksplodirao" i nakon toga privukao pažnju mnogih klubova.

Manchester United se spominjao kao jedan od najozbiljnijih kandidata, ali sada bi se i Redsi mogli uključiti u borbu za njega, posebno ako prodaju nekog od svog trojca Salah-Mane-Firmino.

"Čuo sam da Liverpool pokazuje dosta interesa za potpisivanje Sancha. Mislim da bi mogli postati jedan od najvećih kandidata narednog ljeta.", rekao je Hamann koji je zatim objasnio zašto je Liverpool u prednosti u odnosu na United.

"On je iz Manchester Cityja i ne znam hoće li se ponovno vratiti u njihove redove. Teško je i s Manchester Unitedom, kad je igrač već igrao za velikog rivala."

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Sancho nema otkupnu klauzulu, a ako Dortmund kaže da želi astronomski iznos, transfer se neće dogoditi."

"Trenutno nema puno igrača koji su dovoljno dobri da pojačaju napad Liverpoola. Ne znam je li Sancho takav igrač, ali možda ako ode jedan od trojice Sadio Mane, Mohamed Salah, Roberto Firmino, Sancho bi bio savršen za napad.", dodao je Hamann.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi