Ćurčić: Ovi igrači će dati sve za reprezentaciju

Slektor Srbije odgovorio na prozivke

Ćurčić: Ovi igrači će dati sve za reprezentaciju

D. Vejo

Nakon što je Dušan Tadić uputio kritiku selektoru Ćurčiću oko toga što nije pozvan u nacionalni tim, na red je došao i Nemanja Gudelj koji je rekao da ne želi igrati za tim sve dok se ne promijeni trener.

Ovo je izazvalo opšti haos u redovima Orlova. Ipak, nekadašnji trener Javora odgovorio je na kritike koje su mu upućene uoči prijateljskog meča sa Poljskom.

"Smatram da su ovi igrači pravi za tim. Znam da će dati svoj maksimum za reprezentaciju. Znali smo da će odluke biti bolne ali ne možemo pozvati svakog sprskog igrača u tim. Svako stoji iza svojih odluka. Sada ne želim pretjerano da se bavim ovim stvarima. Kada bude vrijeme za to pričat ćemo sada se okrećemo utakmicama koje nam predstoje", rekao je za medije strateg Srbije, Radovan Ćurčić.

Trener Ćurčić i njegovi izabranici okreću se treninzima, jer ih za nekoliko dana očekuje gostovanje u Poljskoj.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti