"Čvrsto vjerujem da će Jogi nastaviti obnašati funkciju selektora"

Njemački tim menadžer nakon šokantnog poraza od Južne Koreje

"Čvrsto vjerujem da će Jogi nastaviti obnašati funkciju selektora"

Čitava Njemačka je još u šoku nakon poraza Elfa od Južne Koreje (2:0) i ispadanja sa Svjetskog prvenstva već u grupnoj fazi.

Mnogi su odmah potegli pitanje o budućnosti selektora Joachima Lowa, koja je trenutno neizvjesna. Iako je iz DFB-a još prije utakmice sa Južnom Korejom stiglo uvjerenje da će Low ostati na klupi Njemačke bez obzira na rezultat u Rusiji, njemački mediji sada prenose da sam Low želi razmisliti o svemu.

U taboru Njemačke trenutno sigurno nije najbolja atmosfera, ali se tim menadžer Elfa, nekada sjajni napadač, Oliver Bierhoff nada da će i dalje nastaviti surađivati sa Lowom, tačnije da će ovaj stručnjak ostati na klupi Njemačke.

"Čvrsto vjerujem da će Jogi nastavljati obavljati ovaj posao", kratko je poručio Bierhoff za ZDF.

Potražite više informacija na temu Svjetsko prvenstvo:

Sa druge strane, Low je nakon pitanja o budućnosti na klupi Elfa izjavio: "Za mene je sada prerano da bih odgovorio na to".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti