Drogba: Nijemci nisu ni zaslužili da prođu dalje

Tako smatra legenda Chelseaja

Drogba: Nijemci nisu ni zaslužili da prođu dalje

Jedan od onih koji smatraju da reprezentacija Njemačke nije ni zaslužila da prođe među 16 najboljih ekipa na svijetu je legendarni napadač Chelseaja Didier Drogba.

Drogba smatra da nije iznenađenje to što je Njemačka ispala sa Prvenstva, posebno ako se uzme u obzir kako je odigrala sva tri meča grupne faze takmičenja.

"Kakav dan, kakva utakmica. Posljednji osvajač titule je ispao, ali to stvarno nije iznenađenje. Pogledajte kako su odigrali u prvom meču, pa kasnije protiv Švedske su se mučili. Nakon što su postigli taj pogodak u posljednjim sekundama, mislili smo da su se vratili, ali danas su opet odigrali loše. Nisu ni zaslužili da prođu", jasan je bio Drogba.

Podsjetimo, Njemačka je ispala nakon što je danas izgubila od Južne Koreje sa 2:0, a dalje iz grupe F su prošle reprezentacije Švedske i Meksika koje su danas igrale međusobni susret iz kojeg je Švedska izašla kao pobjednik (3:0).

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi