Da i to vidimo: Tottenham ispisao historiju Premier lige

Nisu doveli baš nikoga

Da i to vidimo: Tottenham ispisao historiju Premier lige

Ovog ljeta na svijetu nije bilo mirnijeg kluba od Tottenhama, koji je odlučio da baš ništa ne promijeni u odnosu na prošlu sezonu.

Naime, Tottenham za cijeli ljetni prelazni rok, koji je u Engleskoj završen danas, nije doveo niti jednog fudbalera i time je ispisao historiju Premier lige.

Otkad se ovo takmičenje igra, nikada se nije desilo da neki klub ne dovede baš nijednog fudbalera tokom ljetnog prelaznog roka, ali Spursi su dokaz da za sve postoji prvi put.

Dovođenje pojačanja nije bilo prioritet menadžera Mauricija Pochettina.

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Bilo je mnogo nagađanja, posebno oko odlazaka igrača, ali ostali smo zajedno i sretan sam što sam zadržao cijelu ekipu. Mnogima je čudno što nismo doveli nikoga, ali napravili smo veliki posao što smo zadržali glavne igrače s kojim smo produžili ugovore", riječi su Pochettina.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti