"Da je meni pokazao prst, ne znam da li bi ga i dalje imao"

Mihajlović sasvim jasan o potezu Gasperinija

"Da je meni pokazao prst, ne znam da li bi ga i dalje imao"

M. Šljivak

Siniša Mihajlović i Gian Piero Gasperini imali su žestoku raspravu krajem prvog poluvremena utakmice Atalanta - Bologna.

Trener Atalante Gasperini je isključen zbog protesta prema glavnom sudiji, a svemu je prethodio žestok sukob pored terena s Mihajlovićem.

Pale su psovke, teške riječi, a na kraju je Gasperini morao na tribine i to nakon što je uperio prst prema sudiji. Mihajlović je razočaran nakon svega, a tvrdi da bi Gasperini ostao bez prsta da ga je pokazao prema njemu.

"Da je meni pokazao prst, ne znam da li bi ga i dalje imao. Ako je želio nešto da kaže, onda je meni morao da se obrati. Zna da je pogriješio", poručio je Mihajlović.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Atalanta je u ovom meču pobijedila Bolognu s 1:0.

Top Komentari

Penderinos
E moj Mihajlovicu, tek di prebolio opaku bolest, a već si počeo da se kurrcis, praviš se da si neka dasa, a dobro znaš kako je kad si bespomoćan i kada jedino možeš moliti boga za pomoc. Nikad se ti nećeš promijeniti druze. Nikad.
5 3
miki30
Uh jesi ****n, pa čojk bi te podero ko šufericu. Kobajagi da je tebi pokazo.
3 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi