Da je tu VAR trener Benfice ne bi sjedio među navijačima Eintrachta, a njegov tim ne bi gubio
(Foto: Screenshot) Trener Benfice na tribinama stadiona Eintrachta

Gol iz ofsajda

Da je tu VAR trener Benfice ne bi sjedio među navijačima Eintrachta, a njegov tim ne bi gubio

Eintracht Frankfurt na svom terenu u revanšu četvrtfinala Lige Evrope pokušava dostići zaostatak od 4:2 iz prvog meča protiv Benfice.

Fudbaleri Eintrachta su na dobrom putu pošto od 37. minuti vode 1:0.

Ipak, gol kojeg je postigao Filip Kostić nije trebao biti priznat jer se strijelac istog nalazio u ofsajdu. Gačivnović je šutirao i pogodio stativu, a odbijenu loptu je u mrežu pospremio Kostić. Ipak, u momentu kada je Gačinović uputio šut prema golu, Kostić je bio u ofsajdu.

U Ligi Evrope nije uvedem VAR, ali je pomoćnik ovu situaciju morao vidjeti i bez upotrebe istog.

Potražite više informacija na temu Liga Evrope:

Trener Benfice Bruno Lage je žestoko protestvovao nakon gola Kostića, pa ga je sudija isključio i poslao na tribine. On se na tribina smjestio baš među pristalicama domaćih...

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi