Da je više takvih igrača: Mane se izvinio Edersonu

Nakon današnjeg duela

Da je više takvih igrača: Mane se izvinio Edersonu

Liverpoolov Sadio Mane i Cityjev Ederson bili su u centru pažnje tokom današnjeg susreta 4. kola engleskog Premiershipa. 

Pred sami kraj prvog dijela meča Mane je u pokušaju da dođe lopte kramponima udario u glavu golmana Manchester Cityja zbog čega je Senegalac dobio crveni karton, a Ederson je morao van terena. 

Obzirom da je u pitanju veoma nezgodna povreda brazilskog čuvara mreže, Mane je odlučio da mu se putem Instagrama izvini i da mu poželi što brži oporavak.

"Nadam se i želim da se Ederson što prije oporavi. Žao mi je što se povrijedio tokom našeg duela na terenu i žao mi je što zbog toga nije mogao nastaviti meč. Molim se da što prije ozdravi i da se što prije vrati na gol jer je riječ o sjajnom igraču", napisao je Mane. 

Podsjetimo, Mancehster City je pomenuti susret dobio rezultatom 5:0.

Potražite više informacija na temu Premier league:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi