Da li će Ben Yedder konačno dobiti šansu da se pokaže na velikoj sceni?

Francuz na meti velikana

Da li će Ben Yedder konačno dobiti šansu da se pokaže na velikoj sceni?

Veliki transfer Wissama Ben Yeddera se očekivao prošlog ljeta, nakon što je Francuz odigrao par fantastičnih sezona u dresu Seville.

Ben Yedder je u prošlog ljeta i napravio transfer vrijedan 40 miliona eura, ali ne u redove nekog kluba iz same "kreme" evropskog fudbala, već je odabrao povratak u domovinu i Monaco.

Odličan je bio Ben Yedder i u dresu Monaca, ali svejedno Kneževi nisu imali dobru sezonu prije nego što je ista zbog pandemije koronavirusa prekinuta.

Sada su se pojavile informacije da bi Ben Yedder već predstojećeg ljeta mogao napraviti novi transfer, a u špekulacijama se pominju imena nekih od najvećih evropskih klubova.

Čini se da bi konačno moglo doći vrijeme da se Ben Yedder okuša na velikoj sceni, u dresu velikog kluba u kojem će biti u centru pažnje fudbalske Evrope.

Francuski L'Equipe piše da je za Ben Yeddera zainteresovan španski trojac, Real Madrid, Atletico Madrid i Velencia, ali da velikog interesa za njegove usluge ima i u Engleskoj. Tako se pominju Manchester City, Manchester United, Liverpool, Tottenham i Arsenal.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Ko god krene po potpis 29-godišnjeg ofanzivca vjerovatno će morati izdvojiti 45 miliona eura.

Ben Yedder, inače jedan od rijetkih igrača koji su svoje majstorstvo s malonogometnih terena uspjeli prenijeti u "veliki fudbal", je ove sezone u dresu Monaca odigrao 31 utakmicu, postigao je 19 golova i upisao devet asistencija.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi