Da li će boginja Fortuna pomilovati Zmajeve?

Sreća nam je potrebna

Da li će boginja Fortuna pomilovati Zmajeve?

Adnan Beganović

U Brazilu će danas biti obavljeno žrijebanje grupa za Svjetsko prvenstvo, a među 32 fudbalska velikana naći će se i Bosna i Hercegovina i to po prvi put od nezavisnosti naše zemlje.

Fudbalska reprezentacija Bosne i Hercegovine izborila je nastup na Svjetskom prvenstvu, tako da će se početak današnjeg žrijebanje s velikim nestrpljenjem očekivati i u širom naše zemlje.

Zmajevi su svrstani u četvrti pot u kojem se nalazi devet evropskih reprezentacija, tako da će jedna od njih biti prebačena u pot 2.

Prilikom žrijebanja trebat će nam mnogo sreće, a igrama kroz kvalifikacije istu smo i zaslužili, tako da očekujemo da danas budemo miljenici boginje Fortune.

Pot 1: Brazil, Argentina, Kolumbija, Urugvaj, Belgija, Njemačka, Španija, Švicarska. 

Pot 2: Alžir, Kamerun, Obala Slonovače, Gana, Nigerija, Čile, Ekvador.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za SP:

Pot 3: Australija, Iran, Japan, Južna Koreja, Kostarika, Honduras, Meksiko, SAD

Pot 4: BiH, Hrvatska, Engleska, Francuska, Grčka, Italija, Holandija, Portugal, Rusija.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije