Da li će ga poslušati? Messi našao novo pojačanje za Barcelonu

Alonso na Messijevoj listi

Da li će ga poslušati? Messi našao novo pojačanje za Barcelonu

E. Čaušević

Barcelona iza sebe ima poprilično uspješnu sezonu koja je završena prošle sedmice osvajanje duple krune.

Međutim, navijači katalonskog kluba žele da njihov tim igra ozbiljniju ulogu u Ligi prvaka. Barca je ove sezone neočekivano ispala u četvrtfinalu kada ih je izbacila Roma. Ernesto Valverde je poručio da je to jedina mrlja ove sezone, ali je poručio da će ovog ljeta dosta toga mijenjati u igračkom kadru.

Barcu je već napustio Andres Iniesta, a očekuje se da kroz izlazna vrata Camp Noua prođe još nekoliko igrača. Pored toga vrijedno se radi i na potencijalnim pojačanjima u koja je uključen i Lionel Messi koji je ponovo savjetovao čelnike kluba koje igrače trebaju dovesti.

Kako piše Don Balon, među prvima na listi Messija nalazi se bek Chelseaja, Marcos Alonso. Navodno, Argentinac vjeruje da bi se ovaj igrač uklopio u igru Barcelone na lijevoj strani, te da bi bio odličan tandem s Jordijem Albom.

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije