Kovačević osjetio bol u predjelu mišića primicača noge!

Ostao u svlačionici na poluvremenu

Kovačević osjetio bol u predjelu mišića primicača noge!

A. Beganović

Mlada reprezentacija Bosne i Hercegovine večeras je u Moldaviji u okviru kvalifikacija za Evropsko prvenstvo remizirala sa domaćom selekcijom (1:1).

Nakon pobjede nad Velsom izabranici Slobodana Starčevića bili su na dobrom putu da dođu do nova tri boda.

Poveli su u 50. minuti pogotkom Amara Beganovića kojem je asistira Zinedin Mustedanagić, no u samom finišu meča domaći su s penala poravnali za konačnih 1:1.

Na golu našeg mladog tima stajao je Vladan Kovačević, no na poluvremenu je ostao u svlačionici.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Kako smo uspjeli neslužbeno saznati, Kovačević je osjetio bol u predjelu mišića primicača noge, odnosno aduktora pa stručni štab nije htio rizikovati.

Po povratku u Bosnu i Hercegovinu ljekarski tim aktuelnog prvaka Sarajeva će detaljnim pregledima utvrditi o kakvoj se zapravo povredi radi nakon čega će biti jasno da li će Vinko Marinović moći na Kovačevića računati u duelu sa Borcem koji je na rasporedu u petak.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

pjanke.sa
Kova samo naprijed!
1 0
SarajevoFC
Ne daj se Vladane. I sviju ti, ne zayebavaj se vise u sesnaestercu. Bar triput mi je skocio pritisak zbog tebe.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi