Da li će Lakić napustiti Slobodu: Prvi dio pregovora nije prošao uspješno

Srbijanskom golmanu istekao ugovor

Da li će Lakić napustiti Slobodu: Prvi dio pregovora nije prošao uspješno · Saznajemo

E. Čaušević

Sezona u Bosni i Hercegovini zvanično je završena u ponedjeljak, a klubovi već počinju pripreme za nove izazove.

Igrači neće imati puno vremena za odmor jer već krajem ovog mjeseca počinju pripreme za novu sezonu. Jasno je da će mnogi klubovi mijenjati igrački kadar i pokušati se pojačati koliko budu u mogućnosti.

Veoma radno je u tuzlanskoj Slobodi gdje ima dosta igrača kojima je istekao ugovor na kraju ove sezone. Među njima je i srbijanski golman Nikola Lakić koji će prema svemu sudeći napustiti Tušanj.

Kako saznajemo prvi pregovori oko nastavka saradnje između Lakića i Slobode nisu prošli kako se očekivalo, te nije postignut dogovor. No, iz tuzlanskog kluba nisu stavili tačku na sve to.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Naime, oni su odlučili da obave i drugu rundu razgovora u narednim danima, a krajnji rok je 10. juni kada će biti poznato da li Lakić ostaje u Slobodi ili ne.

On je u prošloj sezoni na golu Slobode bio na 19 utakmica Premijer lige BiH, te je bio prvi izbor trenera.

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi