Stojanović i FK Sloboda se sporazumno razišli

Nakon nekoliko mjeseci

Stojanović i FK Sloboda se sporazumno razišli

Srbijanski internacionalac Miloš Stojanović od ove sedmice je bivši član Slobode.

Stojanović je na Tušanj došao u zimskom prijelaznom roku, najavljen je kao veliko pojačanje, ali zbog pandemije koronavirusa u crveno-crnom dresu se nije naigrao.

Dvije odigrane utakmice za Stojanovića će biti i posljednje u dresu Slobode jer je, kako saznajemo, jučer sporazumno raskinuo ugovor sa tuzlanskim premijerligašem.

Epizoda u Slobodi za Stojanovića je ujedno bila i prva izvan Srbije u karijeri. Ranije je igrao za Bežaniju, Voždovac, Sinđelić, Kolubaru te Crvenu zvezdu s kojom je u sezoni 2015/2016. osvojio i titulu.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Sa Slobodom se, podsjetimo, prošlog mjeseca razišao i Marko Marinković.

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi