Savez zakazao novu video konferenciju s bh. premijerligašima, poznato i o čemu će se raspravljati

Pripreme za novu sezonu su već počele

Savez zakazao novu video konferenciju s bh. premijerligašima, poznato i o čemu će se raspravljati

E. Čaušević

Izvršni odbor Nogometnog saveza Bosne i Hercegovine u ponedjeljak navečer donio je zvaničnu odluku da se prekida sezona Premijer lige BiH i Kupa BiH.

Konačan ishod sezone donesen je prema trenutnom stanju na tabeli tako da je titula pripala Sarajevu, dok su u niži rang ispali Čelik i Zvijezda 09. Klubovi neće imati mnogo vremena za odmor jer uskoro počinju pripreme za novu sezonu.

NSBiH je potvrdio da će nova sezona Premijer lige naše zemlje startati 1. avgusta što znači da će bh. premijerligaši već krajem ovog mjeseca održati prozivku i početi sa pripremama.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Također, naredne sedmice Savez će ponovo održati video konferenciju s predstavnicima svih klubova koji će se takmičiti u narednoj sezoni Premijer lige.

Video konferencija zakazana je za utorak u 11 sati, a planirane teme za razmatranje su: broj igrača (broj zamjenskih igrača, igrači mlađi od 21 godine, igrači strani državljani), ljetni prelazni rok 2020. godine, kalendar takmičenja, COVID-19 protokol, završnica Kupa BiH, Propozicije o takmičenju U-15 i U-17 Premijer omladinske lige BiH, te ostala pitanja iz Propozicija.

Zaprati FK Tuzla City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Tuzla City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Austinpowers
sezona 2020/2021 se nece ni igrat, titula se dodjeluje borcu jer su oni prije 2 3 godine nezasluzeno izbaceni... eto da ne razbijate glavu
3 8
milanovac
Najbolje dajte sve Borcu I Sarajevu svake godine..neka oni samo ne plaću, za nas ostale je sve ok.
5 7

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi