Da li će potpredsjednici sazvati hitnu sjednicu Skupštine FK Sloboda?

Šta se dešava na Tušnju?

Da li će potpredsjednici sazvati hitnu sjednicu Skupštine FK Sloboda?

O teškoj situaciji u FK Sloboda je već puno toga napisano. Uprkos problemima, ekipa Slobode je minulog vikenda izašla na teren i upisala prvenstvenu pobjedu. Ipak, rješenje svih problema u klubu je još daleko.

Još prije desetak dana vetereni i uposlenici FK Sloboda su predali zahtjev za održavanje vanredne sjednice Skupštine tuzlanskog kluba.

Ovoj incijativi se pridružilo i UG Prijatelji FK Sloboda, a sve s ciljem pronalaženja rješenja za nagomilane probleme i nemogućnost Slobode da izmiri dugovanja prema vlastitim igračima.

Navodno pokretači inicijative imaju konkretne prijedloga za popunjavanje vladajuće strukture kluba, a kao povod za vanrednu sjednicu se navode različite poteškoće na koje je klub naišao.

Međutim, predsjednik Skupštine Kemal Kurević se oglušio na zahtjeve Veterana FK Sloboda i UG Prijatelji FK Sloboda.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Ipak, SportSport.ba saznaje da su skupljeni potrebni potpisi koji će se predati dvojici potpredsjednika Skupštine FK Sloboda.

Naime, po klupskom statutu potpredsjednici također mogu sazvati vanrednu sjednicu Skupštine, a sada se pokretači incijative za istu nadaju da će oni to i učiniti...

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Mustafa
Kureviću Slobodi ne trebaju gologuzi i bez prebijene pare kao što si ti ! Nama trebaju sponzori sa parama! Gospodine Senade BINGO zašto ne uzmeš našu Slobodu u svoje ruke ? Ti si Tuzlak nisi seljak ,dokaži Husiću i njegovim izbjeglicama da smo jači od njih !
1 2
K79
Kurevicu dosta je ba i tebe više haj vozzzz !!!
2 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi