Da li će Radnik zadržati Pecu?

Ima važeći ugovor

Da li će Radnik zadržati Pecu?

S. Mlaćo

Nekadašnji mladi bh. reprezentativac Demir Peco mogao bi već ove zime napustiti Radnik iz Bijeljine.

Peco ima važeći ugovor sa Bijeljincima, te to za sada predstavlja problem pri eventualnom transferu.

Radnik će u drugom dijelu sezonu predvoditi sa klupe Slavko Petrović, a klub su jučer i zvanično pojačali Kenan Šarić i Ševko Okić.

Peco je proteklih dana radi lakšim tempom, te se već odavno 'šuška' da će napustiti Bijeljince.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Povezivao sa se i sa FK Velež, gdje je već nastupao, no Rođeni danas putuju u Antaliju i sigurno da Peco neće biti putnik sa Mostarcima.

U prvom dijelu sezone upisao je 21 nastup u dva takmičenja te dodao tri pogotka i tri asistencije. Bio je juniorski i mladi reprezentativac BiH.

Top Komentari

starmac
DEMIRE!Pusti sve i vrati se u ROĐENE.Može se naći zajednički dogovor.Znam da čitaš komentare.
6 1
Terminator
Ma trebaju ga se riješiti neka ide .Davno je on u mislima vani tako da igre koje je pružao u poslednje vrijeme nisu bile na nivou.
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi