Igor Jović ostaje na Bilinom polju?
Jović i Seferović u stručnom štabu Čelika i na proljeće?

Trener Zeničana ostaje kao pomoćnik

Igor Jović ostaje na Bilinom polju?

D. Kurbegović, foto: D. Kurbegović

Nogometaši Čelika nalaze se na odmoru, a mnogo nepoznanica je na Bilinom polju. Iz kluba su najavili da će do kraja sedmice riješiti pitanje trenera, a vidjet ćemo hoće li to biti Cihat Arslan ili neko drugi.

Klub je sezonu završio porazom od Mladosti u Doboju kod Kaknja, a ekipu je na toj utakmici predvodio Igor Jović, koji je na Bilino polje stigao u paketu sa Slavišom Božičićem. Ovaj trener iz Srbije, koji već duži niz godina živi i radi u Austriji, trebao bi da ostane na Bilinom polju.

Jović koji inače ima Profi trenersku licencu ima validan ugovor s klubom i trebao bi da bude pomoćnik i sljedećem šefu struke. Ovaj 44-godišnjak u svojoj igračkoj, ali i trenerskoj karijeri bio je član mnogih klubova u Austriji.

Vidjet ćemo hoće li osim Igora Jovića u stručnom štabu ostati kondicioni trener Almir Seferović, te trener golmana Ibro Hodžić, za čiji rad svi igrači imaju samo riječi hvale.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Zeničani bi s pripremama trebali krenuti 10. januara, a najvjerovatnije će glavni dio priprema bidi odrađen u Turskoj.

Zaprati NK Čelik, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Čelik Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

Disha
kluba i govana.
1 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi