Da li je moguće? Ben Arfa konačno našao klub i to u Španiji

Nakon nekoliko mjeseci pauze

Da li je moguće? Ben Arfa konačno našao klub i to u Španiji

A. Čaušević

Da li je moguće da je Hatem Ben Arfa konačno pronašao novi klub? Da, jeste. Barem tako tvrde France Football i Mundo Deportivo.

Nakon Ligue 1 i Premiershipa Ben Arfa je blizu da zaigra i u trećem različitom nacionalnom prvenstvu, ovaj put u španskoj La Ligi.

Nakon što je ljetos napustio Rennes i postao slobodan igrač poslije skoro sedam mjeseci ovaj 32-godišnjak se nalazi pred potpisom za Valladolid.

Mundo Deportivo navodi kako će iskusni ofanzivni veznjak danas obaviti ljekarske preglede te potpisati ugovor s klubom čiji je predsjednik legendarni Ronaldo Nazario.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Ben Arfa je posljednji zvanični meč odigrao još 12. maja kada je Rennes remizirao s Guingampom. Tada je bilo 1:1. U novom klubu bi zvanično trebao biti predstavljen sutra.

U prošloj sezoni za Rennes je odigrao 41 utakmicu te postigao devet golova uz značajan doprinos prilikom osvajanja Kupa Francuske.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi