Da li je nogomet na stadionu u Mostaru "umro": Pogledajte kako izgleda "teren"

Pred meč u Mostaru

Da li je nogomet na stadionu u Mostaru "umro": Pogledajte kako izgleda "teren"

S. Mlaćo

Danas se od 15:30 sati u Mostaru sastaju Branitelj i Posušje. Posušje ove sezone želi titulu prvaka i plasman u Prvu ligu FBiH, ali danas ih definitivno čeka težak posao.

Naime, teren na stadionu domaćeg tima zaista liči na sve osim na nogometni teren, pa se zaista postavlja pitanje za koga se igra nogomet u našoj zemlji.

Nogometašima oba tima posao da pokaže svoju kvalitete će tako biti posebno otežan, a nadamo se da neće biti i težih povreda.

"Nogomet je umro, ovako izgleda "travnjak" u Mostaru", stoji u opisu fotografija čitaoca našeg portala koji nam je poslao fotografije uoči meča.

Potražite više informacija na temu Druga liga Federacije BiH - Jug:

Top Komentari

Anel21
Ovako ce i zrinjski umrijeti zivi bili pa vidjeli
4 1
AmerZE1990
Ovde igra velez hehe
0 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije