Leo Slišković: Klis je zasluženo slavio a protiv Troglava bez kalkulacija idemo na pobjedu
Nogometaši Posušja su u otvaranju proljetnog dijela sezone poraženi u Buturović Polju te protiv Troglava žele samo pobjedu i ništa više. Foto: facebook FK Klis.

Trener HŠK Posušje za SportSport.ba

Leo Slišković: Klis je zasluženo slavio a protiv Troglava bez kalkulacija idemo na pobjedu

U derbiju vodeća dva tima Druge lige Jug proteklog vikenda u Buturović Polju snage su odmjerili do tada drugoplasirani FK Klis i lider lige ekipa HŠK Posušje. U sjajnoj utakmici pred prepunim stadionom u Buturović polju slavili su domaći igrači i tako Posušacima preoteli vrh ljestvice.

Posušacima sada u goste dolazi ekipa NK Troglav koja je u prvom dijelu bila možda i najneugodnije iznenađenje u Drugoj ligi Jug, no sastav koji svakome može napraviti probleme. Svjestan je toga i strateg Posušaka Leo Slišković koji je za SportSport.ba prokomentirao utakmicu u Buturović Polju te najavio dolazak Livnjaka.

"Nemam što zamjeriti za utakmicu u B. Polju, bilo je sve izuzetno fer i korektno uz odlično suđenje. Mi smo od početka igrali nešto povučenije i svoje šanse tražili iz kontri i polukontri. One su i došle i to dvije, obje na rezultatu 0:0 no nažalost nismo uspjeli zabiti. Nakon toga je protivnik poentirao i na kraju zaslužena pobjeda Klisa".

"Što se tiče slijedećeg meča, u goste nam dolazi izrazito neugodna i kvalitetna ekipa Troglava no mi tu nemamo previše kalkulacija nego idemo na pobjedu". - rekao je za SportSport.ba trener HŠK Posušje Leo Slišković.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi