Da li je Olmo odigrao posljednju utakmicu za Dinamo? Veliki stručnjak ga želi vidjeti u svojoj ekipi
Olmo je na meti Atletico Madrida

Igrač zagrebačkog kluba na naslovnici španskog lista

Da li je Olmo odigrao posljednju utakmicu za Dinamo? Veliki stručnjak ga želi vidjeti u svojoj ekipi

S. Pašalić

Dani Olmo se zbog svojih sjajnih igara ovog ljeta povezivao sa velikim brojem klubova.

Španac koji igra u dresu Dinama je čak i sam odbijao neke ponude, a posljednja informacija je govorila da je Ajax zainteresovan da ga dovede, ali je to iz ovog kluba demantovano.

Ipak, madridski list AS danas piše da je Dani Olmo velika želja Atletico Madrida. List navodi da je igrač Dinama posljednji dio slagalice Diega Simeonea.

AS također navodi da je Atletico već počeo pregovore sa agentom igrača Dinama, ali problem bi mogao biti u cijeni. Otac Španca je danas rekao kako klub sa Maksimira želi 40 miliona eura, a upravo je to odbilo mnoge kupce do sada.

Sve ovo je ipak povezano i sa dosta drugih transfera. Kao prvo čeka se da Angel Correa pređe u Milan, a da bi se to desilo Rossoneri prvo moraju prodati Adrea Silvu.

Također, novac koji bi išao za kupovinu Olma bi trebao doći i od prodaje Nikole Kalinića koji je na izlaznim vratima Atletica i povezuje se sa Laziom.

Potražite više informacija na temu 1. HNL:

Zaprati GNK Dinamo Zagreb, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
GNK Dinamo Zagreb Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi