Da li je ovo dokaz da Begović sigurno napušta Chelsea?

Conte pravi promjenu

Da li je ovo dokaz da Begović sigurno napušta Chelsea?

Reprezentativni bh. golman Asmir Begović nalazi se na izlaznim vratima Stamford Bridgea.

S obzirom da se od dolaska iz Stokea nije uspio izboriti za poziciju prvog golmana pored Courtoisa, Begovićeva želja za novim izazovima i minutažom je razumljiva, a najviše se spominje prelazak u Bournemouth.

Chelsea za vikend igra utakmicu FA Kupa protiv Brentforda i engleski mediji najavljuju da će na toj utakmici braniti treći golman Plavaca Eduardo, koji je u London stigao iz zagrebačkog Dinama.

Eduardo još uvijek nije imao priliku braniti za Chelsea na nekoj takmičarskoj utakmici, a čini se da sada ima jedinstvenu priliku za debi.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Jasno je da će Thibaut Courtois, zajedno sa brojnim igračima koji imaju veliku minutažu u Chelseaju, odmoriti i preskočiti ovu utakmicu protiv objektivno mnogo slabijeg rivala, a Britanci tvrde da bi Conteova promjena među stativama mogla biti znak da naš golman sigurno odlazi u januaru.

Podsjetimo, u Chelseaju su spremni prodati Begovića Bournemouthu ali pod uslovom da pronađu novog golmana koji će biti zamjena za neprikosnovenog Courtoisa. Špekuliše se da bi to mogao biti Tim Krul iz Newcastlea.

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti